Skip links

Какво е стоматологично лечение?

Орална, зъбна и лицево-челюстна хирургия Коригирането на наранявания и деформации на челюстта е клон на хирургията, прилаган от зъболекарите. В този бранш, освен естетическите проблеми, се цели отстраняване на проблемите в костната тъкан, наричана още твърда тъкан и кожата и мускулната тъкан, наричана още мека тъкан.

Кога може да се нуждаете от орална, дентална и лицево-челюстна хирургия?

Износването и развалянето на зъбите е доста често срещано явление. Този проблем възниква, когато костите или тъканите на устната кухина се увреждат с времето. Един от най-честите ефекти се проявява при дъвчене, гълтане или хапане на храна. Освен това, шумното дишане, затруднено говорене и хъркане са сред най-честите симптоми. Тези проблеми, които дълбоко влияят върху жизнения стандарт на човека, могат да бъдат решени чрез орална, дентална и лицево-челюстна хирургия.

Как се извършва орална, дентална и лицево-челюстна хирургия?

Тези процедури варират в зависимост от типа на операцията, която трябва да се извърши. По време на планирането на процедурата количеството на местната упойка може да се различава в зависимост от важността на операцията. По време на тази процедура може да се използва локална анестезия, седация или обща упойка.

Ако искате да получите подробна информация за оралната и лицево-челюстната хирургия и бързо да научите цената, можете да получите оферта, като попълните формуляра. Или ако имате други въпроси, моля, свържете се с нас за подробна информация.

This website uses cookies to improve your web experience.
WhatsApp
WhatsApp
Open chat
Hello
Can we help you?