Skip links

Протеза на пениса: какво е това?

Пенисната протеза представлява два изкуствени цилиндъра, които пълнят пениса с течност, за да затруднят ерекцията. Поставя се под кожата и в зоните на ерекцията на пениса. Тези продукти се използват от 1973 г.

Какво лекува?

Пенилната протеза се използва за лечение на мъже с еректилна дисфункция (невъзможност за получаване на ерекция). Много от тези мъже са опитали орална медикаментозна терапия преди да им бъде поставена пенилна протеза. Освен това, пенилната протеза може да бъде част от лечението на болестта на Пейрони. Тези продукти не увеличават дължината на пениса. Повечето пациенти са много доволни от пенилната протеза, след като се научат да я използват.

Кой може да я използва?

Всеки пациент с еректилна дисфункция може да бъде кандидат за пенилна протеза. За поставянето й е необходима хирургична операция. По принцип, според насоките на Американската урологична асоциация, пациентите трябва да имат причина да не използват орална терапия преди да обмислят поставянето на протеза.

Боли ли?

Повечето пациенти изпитват известна болка след операцията поради подуване и възпаление. Това обикновено е краткотрайно. След като болката утихне, пациентът обикновено може да започне да използва протезата.

Ако желаете да получите пенилна протеза и искате да научите цената бързо, можете да получите цена, като попълните формуляра. Или ако имате други въпроси, моля, свържете се с нас за подробна информация.

This website uses cookies to improve your web experience.
WhatsApp
WhatsApp
Open chat
Hello
Can we help you?